Beskrivelse
Dine arbeidoppgaver vil være:
- Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
- Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
- Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
- Oppfølging av rutiner og systemer
- Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
- Tett samarbeid med Daglig leder.
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
- Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Kvalifikasjoner:
- Tidligere erfaring fra restaurant eller bar.
- Skandinavisk språk (flytende).
- Interesse for vin.
Personlige egenskaper:
- Genuin interesse for mat og drikke
- Du liker å jobbe med mennesker
- Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
- Selvstendighet
- Du oppleves som positiv og imøtekommende.
Om arbeidsgiver
Restaurant og bar midt i Stavanger sentrum som serverer hovedsaklig biff og tapas.
Live musikk hver fredag og lørdag hele året.
Uteservering på sommeren.
Om stillingen
Publisert4. september 2025
SøknadsfristSnarest
StarttidspunktEtter avtale
Sist oppdatert4. september 2025
Heltid eller deltidHeltid
AnsettelsesformFast
SektorPrivat
Antall stillinger1
Kontaktperson
Lokasjon
Laster kart...
Lokasjoner: STAVANGER